Verzenden en retourneren

Verzenden
Orders van individuele Race-rugtasjes worden met brievenpost gratis verstuurd.

Leveringen binnen Nederland
Voor verzendingen binnen Nederland worden geen verzendkosten berekend. Nadat wij uw bestelling en betaling hebben ontvangen zal uw order worden verwerkt. Orders die voor 16:00 op een werkdag worden geplaatst, worden dezelfde dag verstuurd. Bestellingen na 16:00 worden de volgende werkdag verstuurd.  

 

Leveringen buiten Nederland
Voor verzendingen naar een adres buiten Nederland, berekenen wij verzendkosten. Dit is gebaseerd op de huidige tarieven van onze koeriersdienst DHL. Dit bedrag is exclusief invoerkosten en belastingen die het land zelf kan opleggen. Orders die voor 16:00 op een werkdag worden geplaatst, worden dezelfde dag verstuurd. Bestellingen na 16.00 worden de volgende werkdag verstuurd.

Klanten buiten de EU kunnen worden belast met invoerrechten en BTW door hun lokale douane.


Hoe lang is mijn pakket onderweg?
De verwachte levertijd voor Nederland is 1 tot 2 werkdagen.
De verwachte levertijd buiten Nederland varieert van 1 tot 5 werkdagen, dit hangt af van het land van bestemming.

Alle boven genoemde levertijden zijn onder voorbehoud.

Onze orders worden verzonden met DHL. Met een track & trace code kan je de status van je order bekijken. Mocht je niet thuis zijn wanneer de bezorger langs komt, dan krijg je van de transporteur bericht over een tweede afleveringspoging of wordt aangegeven waar je het pakket kan afhalen.


Retourneren
Nadat je de orderbevestiging hebt ontvangen, heb je 14 dagen bedenktijd.

Volg deze stappen voor het retourneren van een product:
1. Vul het retourformulier (bijgeleverd bij uw bestelling) in. Vul het retourformulier in, met reden van retournering voor elk item dat je terug stuurt.
2. Stop alle artikelen in de originele verpakking en plaats ze samen met het retourformulier in de doos.
3. Sluit de doos goed
4. Verstuur het pakket met een vervoerder naar keuze (service met track en trace wordt aangeraden). Verzendkosten zijn voor kosten koper.

Het retouradres is:

Vlug Fashion VOF

T.a.v. R2-Zandvoort

Haltestraat 2

2042LM Zandvoort

Na ontvangst van het retourproduct wordt het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terugbetaald en/of omgeruild, doch uiterlijk binnen 14 dagen. Een terugbetaling zal worden gedaan via dezelfde betaalmethode als de gekozen betaalmethode bij het plaatsen van de order.