Zandvoort History of Racing® | Leuk dat je meer over ons wilt lezen...

ONDERSCHEIDEND schrijven wij met hoofdletters en dik gedrukt. Sinds 1992 werken wij met veel passie aan ons familie bedrijf in Zandvoort. Een herenmodezaak (Vlug Menswear) gerund door Ben & Dave Vlug. Wij zijn altijd op zoek naar iets unieks. Vele vaste klanten komen graag terug op onze kwaliteit en service. Iedere dag staan wij dan ook zelf klaar om deze kernwaardes van ons bedrijf te waarborgen.

 

In 2021 keerde de F1 voor het eerst terug op het circuit van Zandvoort. Wij ontwikkelde samen met het Amsterdamse kledingmerk R2 Amsterdam® onze eigen race collectie en dit werd een grandioos succes. Met deze unieke racecollectie met als thema autosport kwamen wij veelvuldig in de media. Onze raceoverhemden waren te zien op Ziggosport® en op het NOS journaal. In 2022 kwamen hier onze circuitpolo's bij en ook dit was een regelrechte vernieuwing in de Formule1 merchandise. De poloshirts waren een hit, kwamen in de Telegraaf, Haarlems Dagblad en vele andere Nederlandse media. Nog steeds zijn de R2 race polo's uniek in hun ontwerpen. Het derde jaar van de Formule 1 in Zandvoort introduceerde wij naast onze R2 collectie een eigen label op het gebied van Hoodies en T-shirts. Een eigen label betekend ook een nieuwe naam...Wij zijn van mening dat bovenstaande successen nooit hebben kunnen plaats vinden als Zandvoort niet zo een geschiedenis in de Formule 1 zou hebben gehad. Ons nieuwe label moest dan ook een ode worden aan de historie van Zandvoort en de autosport. Zandvoort History of Racing® was geboren en gaat nog veel van zich laten horen....

 

Zandvoort History of Racing | Style far beyond the finish | By Vlug menswear

Icon als familie wapen

Het inmiddels bekende Icon bestaat uit de omgekeerde V. De V staat voor Vlug, de familie naam van de founders Ben & Dave. Omdat de V omgekeerd is vormt hij een dakje wat staat voor het huismerk van Vlug. De 2 finish vlaggen staan voor onze passie voor autosport en herinneren ons eraan om altijd uniek te blijven tot ver na de finish. 

Een ode aan de historie

Zandvoort History of Racing® is onze geregistreerde merknaam en een ode aan de historie van de Zandvoortse autosport. Wij realiseren ons iedere dag hoe uniek het is dat Zandvoort een Formule 1 race mag en kan organiseren. Dit was nooit mogelijk geweest door het verleden. Vandaar onze ode aan de History of Racing.

Copyright © op onze designs

De designs van Zandvoort History of Racing® zijn uniek en dit willen wij graag zo houden. Voor ons merk hanteren wij een hoogwaardige kwaliteit. Op onze ontwerpen is Copyright van toepassing en hoewel wij vereerd zullen zijn als onze design nagemaakt worden zullen wij ons genoodzaakt voelen om maatregelen te nemen tegen kopieën.