Overhemden | GP race & Dutch Circuit prints


Circuit Zandvoort | Overhemd

Dit is het shirt waar het allemaal mee begon. Ons overhemd met de print van het circuit van Zandvoort erop. De print van het Dutch circuit is subtiel verwerkt op het GP overhemd. Met dit overhemd kijk je de Formule 1 in stijl

History of racing | Overhemd

Met dit shirt nemen we je mee in de history of racing en zijn de verschillende Formule 1 auto's van toen en nu in vrolijk mode kleuren op het overhemd geprint. Steel de show tijdens de Historic GP op Zandvoort.

Racehelm print | Overhemd

Op het circuit van Zandvoort draagt je dit shirt niet uit veiligheid maar omdat het gewoon een uniek en leuk overhemd is. Met dit gezellige racehelm print overhemd ben je ook op kantoor of op de afterparty een echte racefan.

Circuit print uni wit | Overhemd

Ook dit stijlvolle overhemd is een musthave voor in je kledingkast. Bij dit GP overhemd zijn de contouren van het Dutch circuit Zandvoort op een subtiele manier verwerkt in de boord en manchetten. Met dit shirt kijk je de F1 in stijl


Polo's | GP race & Dutch circuit print

Circuit | Polo wit

Dit is het poloshirt waar iedereen op heeft gewacht. Op deze piqué polo staat de afbeelding van het circuit Zandvoort geprint. Met deze stijlvolle polo voorzien van circuit print steelt u ook na de Dutch GP de show.

Circuit | Polo oranje

Ook aan de orange army hebben wij gedacht. Met deze oranje circuit Zandvoort polo draag je iets unieks tijdens de Dutch GP Zandvoort. Iedereen tijdens de formule 1 Zandvoort in het oranje, maar het liefst wel in stijl.

Historic Race | Polo 

Voor deze vrolijke polo met klassieke en moderne raceauto's hoeft de zon niet te schijnen. Door het vrolijke kleur gebruik van de Formule 1 auto's word je vanzelf blij. Ideale polo voor het Historic GP weekend in Zandvoort.

Circuit Zandvoort overhemden voor liefhebbers van mooie kleding en autosport

Bent u ook zo een fan van autosport, de Formule 1 en overhemden. Dat zijn wij in Zandvoort namelijk ook. Het hele dorp ademt in september de sfeer van snelle raceauto's. En juist uit die sfeer en enthousiasme is onze collectie race/circuit overhemden en poloshirts ontstaan. In 2021 ging ons overhemd met het circuit van Zandvoort na een korte uitzending op de NOS viraal en kwam Nederland in aanraking met stijlvolle raceauto overhemden en polo's die ook na een raceweekend draagbaar zijn. Zo kunt u onze overhemden en poloshirts met race prints ook prima aan naar kantoor of andere gelegenheid. 

Over R2 Amsterdam | Zandvoort Edition

R2 Amsterdam | Zandvoort Edition is ontstaan uit spontaniteit en passie voor autosport, Formule 1 en Zandvoort. Na het geweldige succes met onze raceoverhemden tijdens de GP Zandvoort in 2021 merkte wij dat er behoefte is aan een stijlvolle kledinglijn met als thema autosport. De eerste shirts die wij verkochten zijn ontworpen en gemaakt door R2 Amsterdam. R2 staat internationaal bekend als marktleider op het gebied van stijlvolle print overhemden. In de aanloop naar de Formule 1 race in Zandvoort 'September 2021' heerste er een bijzondere energie in het kleine dorpje aan de kust en ademde Zandvoort autosport op het hoogste niveau. Alles klopte en als grote bonus voor Zandvoort en alle race fans won Max Verstappen deze prachtige race. Juist uit deze mooie energie en de passie van R2 voor het circuit van Zandvoort en autosport is de Zandvoort Edition van R2 geboren. Dit is de plek waar een specialist in 'print' overhemden de samenwerking met een 'local hero' zocht met dezelfde passie en visie. Een stijlvolle raceprint collectie  op de markt brengen voor mannen, die net als wij, zo genieten van deze mooie momenten in de autosport. Raceshirts with a twist!

Overhemden en polo's met circuit Zandvoort en raceauto prints

De R2 Amsterdam | Zandvoort Edition collectie bestaat uit overhemden en poloshirts voor mannen. De collectie is stijlvol en kan gedragen worden tijdens een raceweekend maar ook zeker naar kantoor of het café. De ontwerpen hebben allemaal een eigen betekenis met betrekking op autosport. Zo is één van onze absolute bestsellers het overhemd met het circuit van Zandvoort. Het shirt met klassieke en moderne raceauto's is een echte eyecatcher en neemt je mee door de history of Formula 1. Ook met trots presenteren wij onze GP 2022 polo met Dutch circuit Zandvoort print , die u draagt voor de tv of in het café. Deze GP polo met Dutch circuit Zandvoort print is verkrijgbaar in het wit en oranje van maat S t/m 3 XL.

Officieel verkooppunt

De kracht van de Formule 1 in Zandvoort is dat het een klein dorp lukt om een gigantisch event te organiseren. Waarom? Er zit wilskracht en passie achter. Juist om die reden is er voor gekozen door R2 om de speciale Zandvoort lijn, de volledige verkoop en aftersales exclusief bij Vlug menswear onder te brengen. Vlug menswear die met bijna 30 jaar winkel ervaring in Zandvoort passie heeft voor zijn bedrijf en producten. Zo heeft u als fan van onze shirts, altijd een aanspreekpunt die meteen weet waar uw vraag over gaat. Kunt u de complete collectie passen in een dorp waar de racevlag altijd uit hangt en ervaart u altijd datzelfde gevoel wat wij met onze raceshirt collectie ervaren. U besteld uw R2 Amsterdam | Zandvoort Edition overhemd of Polo eenvoudig bij Vlug menswear gevestigd in het gezellige centrum van Zandvoort. Waar Ben en Dave Vlug (vader & zoon) altijd voor u klaarstaan.

Race-auto en circuit print overhemd gezien op tv?

Dat klopt, ons race-auto en populaire circuit-print overhemd zijn diverse keren gezien op de televisie. Het begon allemaal met een 30 seconden uitzending op het NOS journaal. Vervolgens heeft u het circuit overhemd nog eens voorbij zien komen bij RTL nieuws en op Ziggo sport net na de Formule 1 race in Zandvoort. Wij zijn deze diverse media kanalen tot op de dag van vandaag dankbaar voor het uitzenden van deze mooie beelden van ons raceauto-shirt en circuit-overhemd.

Bekijk hier de beelden van onze winkel en race-shirts in de media